Maranathaschool

Dagtaken

Informatie voor de ouders van onderbouwgroep 3

De komende periode is uw kind noodgedwongen thuis. Dit bericht gaat over hoe uw kind thuis toch kan leren en zich kan blijven ontwikkelen. 
Uw kind heeft nu thuis boeken, schriften en kopieerbladen.

De ouders van groep 3 en 4 hebben al een mail gehad van basispoort met een activatielink. Deze link is eenmalig te gebruiken om een wachtwoord aan te maken. Daarna kunt u de link niet meer gebruik om in te loggen. https://www.basispoort.nl/login/thuisgebruiker/
In het inlogscherm vult u het e-mailadres in waarop u de activatie-link hebt ontvangen. Vervolgens kiest u een wachtwoord. Het kind kan dan direct op het programma klikken.

Is een broertje of zusje op hetzelfde e-mailadres aangemeld? Dan kiest deze zijn/haar naam. En als wachtwoord of wachtwoord-plaatje hetzelfde dat hij/zij op school gebruikt.

Inloggen kan alleen op een pc, chromebook of mac. Programma's werken niet op een tablet of telefoon.

Dagelijks vind u op deze pagina een bericht van de juf met een overzicht van de opdrachten die deze dag kunnen worden gedaan. Sommige opdrachten worden op de computer gemaakt, voor andere opdrachten heeft uw kind een boek, schrift of kopieerblad nodig. Dagelijks kan uw kind zo'n twee uur werken aan de opdrachten. 
Aan het einde van de dag ontvangt u/uw kind een bericht van de juf of meester met feedback.

Via de Parro-app of via de mail met Parnassys brengen de leraren u op de hoogte van het feit dat een nieuw dagprogramma klaarstaat voor uw kind.
Dagelijks kunt u tussen 10:00 en 14:00 uur de chatfunctie van de Parro-app of de mail gebruiken om vragen te stellen aan de leerkracht van uw kind. 

Succes,
Juf Sabina en juf Esther


Week 1    
Week 2      
Elke dag een startverhaal voor uw kind

2019 Maranathaschool

Powered by BasisOnline